revenire la pagina anterioară...


Jaluzele si rolete la comandaCategoria: Oferte de produse
Pret : 55.00 RON
Anunț valabil pînă la: 07/Dec/2050
Prezentare: Jaluzele, rolete, zebra, verticale, romane, japoneze, orizontale, plisate, rulouri exterioare, plase de insecte, manuale sau electrice cu telecomanda. La comanda dupa dimensiunile clientului, iar in Brasov si Bucuresti executam si masuratori si montaje. Din materiale textile opace, blackout, mate, transparente, semitransparente, semiopace, diverse culori, lemn sau aluminiu. Pentru calcularea pretului se vor comunica L x H (unde L = latimea iar H = inaltimea) in mm, de exemplu 700 mm x 1400 mm. Montaj pe interior la geamuri sau pe exteriorul ferestrelor pentru protectie solara si decorarea incaperilor: living, dormitor, bucatarie, balcon.
Pentru unitati spitalicesti, in mod special, avem materiale textile pentru jaluzele si rolete care au tratamente antibacteriene si antivirale. Deasemenea, ca noutati absolute, am adus jaluzelele verticale ondulate si cele cu lamele din PVC de 89 mm.
Calculator de preturi online, pe site. Pentru orice informatii si consultanta va stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail.
Comenzi si livrare in toata tara cu un curier rapid. Masuratori si montaje in Brasov si Bucuresti.
Suntem deasemenea interesati sa initiem colaborari reciproc avantajoase cu arhitecti si designeri de interior precum si cu orice firma care doreste sa distribuie si sa monteze produsele noastre. Avem experienta in acest domeniu si producem sisteme care satisfac cele mai exigente cerinte: jaluzele orizontale din lemn cu lamele de 25 sau 50 mm, actionate manual sau electri

Date de contact:
Firma: Grunberg GmbH [detalii despre firma...]
Persoana de contact: pric gel
Telefon: 0746191010
E-mail:


[ofertă înscrisă la data de: 09/Mar/2022]