revenire la pagina anterioară...


Servicii de curatenie in RestaurantCategoria: Oferte de servicii
Pret : gratuit
Anunț valabil pînă la: 10/Mar/2022
Prezentare: Curățarea restaurantelor după blocarea COVID-19
Fie că afacerea dvs. este un pub tradițional, un bar, un restaurant independent sau un lanț, standardele noastre ridicate de curățenie, înțelegerea COVID-19, Sănătate și siguranță ne vor asigura că vom livra lucrarea cu grijă și întreruperi minime Clienți. Produsele de curățenie experimentate și verificate sunt conștiente de responsabilitatea și atenția la detalii necesare atunci când vine vorba de serviciile de curățare a restaurantelor.

Experiența noastră în curățarea diferitelor spații comerciale ne face o alegere populară pentru curățarea de puburi, baruri, cafenele, cluburi de noapte și restaurante din Timisoara. Suntem conștienți de presiunile exercitate asupra administratorilor de restaurante de către consiliile locale, care efectuează inspecții pentru reînnoirea licențelor și organizăm verificări ocazionale la fața locului. DANISTIR & MANU SRL lucrează cu clienții pentru a crea un plan de curățare personalizat pentru a asigura că toate zonele, inclusiv partea din față a casei și bucătăria sunt perfect curate.

Curățenie restaurant Timisoara
Cu o concurență atât de mare în sector, proprietarii de baruri și restaurante trebuie să se distingă de restul, iar un mediu curat este unul dintre primele lucruri pe care clienții le observă. S-a constatat că majoritatea clienților se uită la standardul de igienă al spațiilor atunci când caută un loc de vizitat online. O primă impresie proaspătă și curată poate fi uneori tot

Date de contact:
Firma: DANISTIR & MANU SRL [detalii despre firma...]
Persoana de contact: Stir Daniel
Telefon: +40733388820
E-mail:


[ofertă înscrisă la data de: 10/Dec/2020]