Portalul BestProfit este un portal de afaceri care isi propune sa puna la dispozitia celor interesati de a transpune idei de afaceri interesante in start-up-uri profitabile, si de a le transforma apoi in afaceri sustenabile, resurse relevante si informatii de actualitate in domeniul economic.
Portalul contine analize, studii de caz si articole articole tematice, precum si informatii de actualitate din sfera afacerilor, care sunt necesare oamenilor de afaceri in activitatea lor zilnica, precum si ocazional, cand e vorba de luarea unor decizii strategice.
In general articolele sunt create de consultanti de afaceri experimentati, capabili sa selecteze si sa prezinte esenta unor actiuni sau fenomene economice. Stirile economice ce se regasesc in portal sunt realizate pe baza informatiilor difuzate prin canale oficiale (Ministere, Agentii Guvernamentale, Agentii de presa, etc.).

Pe langa furnizarea de informatii care pot contribui la cresterea profitului unei afaceri, portalul isi propune sa contribuie la promovarea online a afacerilor companiilor romanesti precum si a celor straine care opereaza pe teritoriul Romaniei. Promovarea este posibila prin intemediul  catalogului de firme precum si a zonei cu anunturi ale companiilor.

 

Informatia e cheia succesului in afaceri … iar BestProfit este sursa ta de informare pentru a face afaceri profitabile!