revenire la pagina anterioară
Servicii gratuite de elaborare proiecte Startup Nation 2023 pentru somerii din Maramures

Servicii gratuite de elaborare proiecte Startup Nation 2023 pentru somerii din Maramures

Start-up Nation - ROMANIA este un program multianual de încurajare și de stimulare a înființării întreprinderilor mici și mijlocii.

Bugetul estimat pentru perioada 2022-2027 este de 11.000.000.000 lei, din care in 2022 au fost alocati 520.031.000 lei. Schema este valabilă până la 31 decembrie 2027. Pentru anul 2023 se estimează alocarea cel putin a unei sume echivalente cu cea alocată în 2022.

 

Prin intermediul ”Start-up Nation - ROMANIA" beneficiarii pot primi finanțare nerambursabilă de până la 200.000 LEI.

 Pentru cei care crează un singur loc de muncă prin intermediul programului finantarea nerambursabilă poate fi de maximum 100.000 lei/beneficiar.

 Pentru cei care crează două locuri de muncă prin intermediul programului finantarea nerambursabila poate fi de maximum 200.000 lei/beneficiar.

 

Finantarea nerambursabilă poate fi utilizată pentru achizitionarea de echipamente tehnologice, instalații și echipamente specifice în scopul obținerii unei economii de energie, achiziționarea de spații de lucru, spații de producție și spații pentru prestări servicii, achiziționarea de mobilier, aparatură birotică și sisteme de protecție, salariile, utilitățile precum si un pachet digital, care poate să conțină: site de prezentare a activității, magazin on-line, cheltuieli de promovare a site-ului / magazinului on-line, soft/softuri necesar/necesare desfășurării activității, echipamente IT, tehnică de calcul tip PC, unitate centrală, server, monitor, imprimantă /copiator/multifuncțională, inclusiv sisteme portabile, licențe necesare desfășurării activității, telefoane smart, tablete.

 

Persoanele aflate în somaj precum si cele care nu au un loc de muncă pot beneficia de consultantă gratuită pentru elaborarea si depunerea proiectului în cadrul sesiunii din 2023.

 

Costurile legate de serviciile consultantului care elaborează si depune proiectele vor fi suportate din fonduri europene. In plus se asigură si participarea gratuită la un curs autorizat de Competente antreprenoriale, curs necesar pentru a putea implementa programul Start-up Nation – ROMANIA 2023.

 

Înscrierile se fac în luna aprilie, numărul de locuri pentru oferta de servicii gratuite fiind limitat la 10 !!!

 

Pentru înscrieri contactati-ne la tel 0740.783.127

 

.